"Deficiențele din Spitalul Județean ne sunt cunoscute"

381

Articole de la același autor

De la începutul anului și până în până în prezent, Spitalul Județean Constanța a fost supus unor serii de controale care au vizat fie condițiile igienico-sanitare, fie utilizarea materialelor sanitare sau internările. Ultimul control a fost realizat de Corpul de Control al CJAS și a vizat deconturile pentru internările de pe secțiile de obstetrică - ginecologie, O.R.L și chirurgie plastică.

Controalele au fost încheiate ieri, iar reprezentanții CJAS susțin că specialiștii Corpului de Control vor încheia un raport până la finalul acestei săptămâni. Cu toate acestea, managerul spitalului susține că i s-au transmis rezultatele de la Casă și că acestea arată și deficiențele din cadrul unității sanitare.

"Din informațiile pe care le avem până la acest moment, Corpul de Control al CJAS va definitiva concluziile raportului care privește decontarea pe cele trei secții vizate până la finalul acestei săptămâni. Cu toate acestea, ni s-au adus la cunoștință deficiențele. De altfel acestea ne sunt cunoscute și suntem conștienți că, într-o unitate sanitară de o asemenea mărime și cu o activitate care implică obiective complexe, nu poate să fie totul perfect. Ne bucură că ni se spune unde greșim pentru a putea îndrepta lucrurile. Indiferent de rezultatele finale ale acestui control, ne vom conforma tuturor normelor impuse de minister și Casă", a declarat managerul instituției, Dănuț Căpățână. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6253 secunde