Dispozitivele de mers, absolut necesare pentru pacienţii care au probleme cronice

107
Dispozitivele de mers, absolut necesare pentru pacienţii care au probleme cronice - dispozitive2-1660326116.jpg

Articole de la același autor

Dispozitivele de mers sunt extrem de necesare pentru pacienţii care au probleme cronice, cum ar fi artrita de şold şi genunchi, precum şi pentru cei care au leziuni acute - entorse de gleznă şi fracturi ale picioarelor. Aceste dispozitive pot îmbunătăţi echilibrul şi mobilitatea.
 

Dispozitivele de mers se încadrează în mai multe categorii: scaune cu rotile, cadre de mers, bastoane ortopedice şi cârje. „Pentru a va îmbunătăţi mobilitatea, este esenţial să descoperiţi care este cel mai potrivit dispozitiv de mers. Iar acest lucru este influenţat de mai mulţi factori. Fizioterapeutul este specialistul care poate face o recomandare în funcţie de nevoile pe care le aveţi. El vă va evalua mersul, echilibrul, cogniţia, sănătatea cardiovasculară, capacităţile musculo-scheletice şi afecţiunile neurologice. Persoanele care au suferit o accidentare sau o leziune ar putea avea nevoie de dispozitive de mers care să se potrivească greutăţii”, recomandă specialiştii Catena.
 

De asemenea, ar putea fi nevoie de o evaluare a spaţiului de locuit şi a mediului de lucru. Pot fi necesare diferite dispozitive de mers dacă există scări pe care trebuie să le urcaţi şi ar putea fi nevoie de ajustări ale mijloacelor de transport (maşină, transport public etc.). 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.605 secunde