Donează 2% din impozit pentru copiii diabetici din Constanța

127
Diabetul zaharat la copil și tânăr înseamnă educație permanentă, implicare din partea familiei și o disciplină în conduita zilnică.

De aceea, Asociația copiilor și tinerilor cu diabet din județul Con-stanța "Sweet Land" are nevoie de suportul populației pentru a demara noile proiecte care să îi sprijine pe acești copii. Anul trecut, ei au luat parte la pro-iectele și activitățile Școala Altfel, cursul "Când hrana de- vine un pericol pentru copil, controlează diabetul", Cursuri de educator în diabet, "Tableta de sănătate" și "Zâmbește Dulce", Gala Voluntarului și Gala Sănă-tății, unde au luat locul III.

Și implicarea a continuat pe tot parcursul anului trecut cu alte proiecte importante.

"Cea mai importantă realizare a noastră pentru anul trecut a fost finalizarea proiectului european SWEET HORIZON, implementat prin programul «Tineret în acțiune», desfășurat în perioada 1 februarie - 30 noiembrie 2012. Grupul țintă a fost alcătuit din adolescenții cu diabet zaharat care s-au dezvoltat ca voluntari și au fost instruiți pentru formarea de abilități în integrarea lor socio-profesională viitoare.

Toată echipa Asociației copiilor și tinerilor cu diabet din județul Constanța «Sweet Land» lucrea-ză absolut voluntar!

Pentru a ne continua proiectele și în 2013, principalul fiind al-cătuirea de grupuri suport pentru cazurile noi diagno-sticate, ne puteți sprijini direcționând 2% din impozit pentru veniturile realizate în 2012 prin formularul 200 pe care îl puteți găsi la ANAF", ex-plică Liliana Mol-doveanu, preșe-dintele Asociației "Sweet Land".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.313 secunde