"DONEAZĂ ȘI SALVEAZĂ!", o campanie pentru salvare de vieți omenești

123

Articole de la același autor

Școala Postliceala Sanitară de Stat Constanța, împreună cu Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța (CRTS), vă invită, în cadrul proiectului destinat comunității constănțene "DONEAZĂ ȘI SALVEAZĂ!", să acordați o șansă persoanelor cu

boli grave, care au nevoie de tratament transfuzional. Sub sloganul "Sângele nu crește în copaci", organizatorii evenimentului, dedicat comunității, vor să tragă un semnal de alarmă asupra faptului că este mare nevoie de sânge și că bolnavii din județul nostru au nevoie de ajutor, urgent.

"Este o campanie de donare de sânge și totodată de conștientizare a nevoii de produse sanguine din unitățile medicale, nevoie care poate fi acoperită doar prin efortul nostru, al tuturor. Campania se va desfășura în zilele de 29 noiembrie și 2 decembrie, la sediul CRTS, situat pe strada Nico-lae Iorga numărul 85, în intervalul 08.00-12.30. Programul pentru donare de sânge este, zilnic, între orele 7.30 - 13.00. Îi așteptăm, în special, pe donatorii noștri fideli, pentru a dona și cu ajutorul lor, să putem asigura în următoarele zile libere, concentrat trombocitar. Sunt pacienți în spitale care au nevoie de trombocite, în condițiile în care au valabilitate doar 5 zile. În perioada 30 noiembrie - 04 decembrie, programul de distribuție de componente sanguine, către spitale, va fi 8-16, ca în zilele de week-end și sărbători legale", a declarat Geandan Memet, director al CRTS.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.452 secunde