Tratamente noi, revoluționare, la Medstar General Hospital

301
Tratamente noi, revoluționare,  la Medstar  General Hospital - medstarterapiinoi-1480600797.jpg

Articole de la același autor

În curând, pacienții Medstar General Hospital vor putea beneficia și de terapii de reîntinerire, terapii noi pentru tratarea acneei, hiperpigmentărilor, alopeciilor etc. Una dintre aceste terapii este Dermapen 3. Acest tratament folosește un dispozitiv bazat pe tehnologia cu microace, care, prin deplasarea pe suprafața pielii, stimulează producția naturală de colagen și realizează canale fine în piele. Aceste canale permit pătrunderea, cu până la 80% mai mult, a substanțelor nutritive, îmbunătățind procesul de reparare și refacere a suprafeței pielii.

"Dermapenul se folosește pentru tratamentul cicatricilor chirurgicale sau provocate de acnee, pentru rejuvenarea facială, atenuarea ridurilor, porilor măriți, vergeturilor, a ridurilor de expresie din jurul buzelor, întinderea și reîntinerirea pielii și în tratarea alopeciei. Deși rezultatele se văd de la primul tratament, se recomandă mai multe tratamente, în medie între 4 și 8 ședințe, cu un interval de 4-6 săptămâni, între ședințe. Frecvența și numărul ședințelor diferă de la un pacient la altul. Procedura constă în curățarea tegumentelor/demachiere, anestezie locală, aplicarea de seruri cu vitamine, aminoacizi, acid hialuronic - în funcție de necesități", explică specialiștii Medstar General Hospital.

Procedura durează 30-60 minute, în funcție de zona tratată, aplicarea unei creme calmante, la final și fotoprotecție. Se lucrează cu instrumentar și materiale sterile, de unică folosință. Dermapen asigură pătrunderea substanțelor active în profunzimea pielii și împreună cu stimularea producției de colagen și eliberarea de factori de creștere contribuie la repararea țesuturilor afectate și regenerarea tegumentului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3777 secunde