Două constănțence au fost confirmate, ieri, cu AH1N1

414
Două constănțence au fost confirmate, ieri, cu AH1N1 - a4607c4465e6e99d754f030cfbaecae4.jpg

Articole de la același autor

Specialiștii Institutului Canta-cuzino au confirmat, ieri, încă două îmbolnăviri în județul Constanța. Dr. Mihaela Dinisov, director adjunct Direcția de Sănătate Publică Constanța, a precizat că este vorba de două femei, dintre care una bolnavă și de astm bronșic.
Pe de altă parte, specialiștii au infirmat suspiciunea de gripă nouă în cazul bărbatului de 35 de ani, diagnosticat cu diabet zaharat și rinichi unic chirurgical, care este internat în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. Starea lui de sănătate este în continuare gravă, el fiind asistat respirator și ventilat mecanic.
Tot ieri, reprezentanții Ministerului Sănătății au anunțat alte două decese cauzate de virusul gripal AH1N1, numărul victimelor făcute de noua gripă ajungând la 16. La nivel național, numărul total al cazurilor confirmate cu gripă porcină este 4.245.
Medicii de familie din județul Constan-ța sunt așteptați, zilele acestea, pentru a ridica dozele de vaccin pandemic pentru imunizarea bolnavilor cronici.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 11 Decembrie 2009
Stire din Sănătate : Sforăitul prelungește viața
Vineri, 11 Decembrie 2009
Stire din Sănătate : Dieta recomandată pentru sezonul rece
Pagina a fost generata in 1.8509 secunde