Beneficiile sexului

Două partide de amor pe săptămână vă prelungesc viața cu trei ani

503
Principala problemă de sănătate este lipsa vieții sexuale, nu obezitatea, consideră medicul american Mehmet Oz. Potrivit medicului, dacă oamenii ar face mai mult sex, numărul persoanelor care au probleme cu greutatea ar fi în scădere, deoarece în timpul partidelor de sex se ard mai multe kilocalorii decât într-o oră de fitness. Doctorul a adăugat că absența sexului duce la micșorarea speranței de viață, iar orice act sexual în plus duce la prelungirea vieții, se menționează pe pagina web aolhealth.com. "Americanii fac sex, în medie, o dată pe săptămână, deși, potrivit cercetărilor, două partide de sex pe săptămână ne prelungesc viața cu trei ani", spune dr. Oz. Acesta a oferit câteva sfaturi cuplurilor pentru îmbunătățirea vieții sexuale:
r În fiecare săptămână, cuplurile trebuie să își aloce o seară numai pentru ei. "Plănuiți să aveți ceva timp numai pentru voi doi și faceți totul ca să respectați acest plan. De exemplu, duceți copiii la bunici și ter-minați cu treburile casnice mai devreme. Pregătiți-vă pentru această întâlnire așa cum o făceați la începutul relației, când doreați să vă cuceriți reciproc", a arătat doctorul american.
r Apetitul sexual scade din cauze fizice sau psihice, fapt ce afectează relația intimă. În aceste situații, este bine să se apeleze la un medic, dat fiind că poate fi vorba de un dezechilibru hormonal sau de o problemă psihică. "Importantă este susținerea din partea partenerului", a precizat medicul.
r Viața sexuală are nevoie de "condimente", din când în când: e-mailuri sau mesaje incitante, vacanțe în locuri exotice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 27 August 2010
Stire din Sănătate : Nucile scad colesterolul
Pagina a fost generata in 1.8566 secunde