Dr. Bogdan Acatrinei: “Record european de participare la Congresul Tomorrow Tooth Bucharest, cu peste 200 de medici înscriși!”

1608

Articole recomandate

În data de 16-17 noiembrie, va avea loc Congresul Stomatologic Tomorrow Tooth Almanack în București. Organizatorii evenimentului se bucură de succesul acestui eveniment, fiind ediția cu cel mai mare număr de participanți de până acum. 

Superdent 92 și Superdent Premium Education organizează prima ediție Tomorrow Tooth Almanack în România. Anul acesta, evenimentul reunește șapte specialiști din străinătate în cele două zile de conferință, dar și alte două zile de hands-on workshop, 15 și 18 noiembrie, care sunt deja Sold Out.

Evenimentul este dedicat medicilor stomatologi care își doresc să dezvolte protocoale terapeutice eficiente pentru provocările reale din timpul practicii de zi cu zi și care urmăresc îmbunătățirea rezultatelor pe termen lung oferite pacienților.



„Avem un record european de participare la Congresul Tomorrow Tooth Bucharest, cu aproape 200 de medici înscriși!

Ediția 2023 a Congresului îmi depășește așteptările prin numărul medicilor care vor participa. Evenimentele educaționale organizate de Superdent Education si Superdent 92 au devenit o tradiție și amploarea celui care va avea loc în acest week-end este o confirmare a succesului de care ne bucurăm.” – Dr. Bogdan Acatrinei, Superdent Education, organizator al evenimentului.

Ultimele locuri libere pentru înscrierea la congresul din perioada 16-17 noiembrie sunt disponibile exclusiv pe site-ul eveniment.super-dent.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.2895 secunde