Drojdia poate vindeca acneea

1240
Principalele efecte ale drojdiei de bere sunt acelea că împiedică dezvoltarea afecțiunilor cardiace, ajută la dizolvarea litiazei biliare deja existente și la vindecarea gutei. De asemenea, atenuează durerile din procesele nevritice (inflamații ale nervilor), dar și simptomele ce apar după tratamentul radioterapeutic al bolnavilor suferinzi de cancer (prin administrarea zilnică a drojdiei, bolnavii nu vor mai fi anemici și nu vor voma, fenomene frecvent întâlnite în cazul celor care nu au primit drojdie).
Drojdia reprezintă în același timp și o sursă minunată de proteine, fiind cel mai important depozit al vitaminelor complexului B. Este una din resursele esențiale ale fierului organic, precum și a diferitelor substanțe minerale și aminoacizi. Crește nivelul energetic al organismului, ameliorează oboseala, înlătură constipația, starea de nervozitate și tulburările digestive.
Poate fi utilizată cu succes în scopul scăderii cantității de alimente consumate. Prin combinarea ei cu lecitina, drojdia ajută la scăderea nivelului colesterolului sanguin, poate ameliora evoluția cirozei hepatice prin rolul jucat în regenerarea celulelor hepatice, vindecă eczema și acneea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3847 secunde