Ficatul - un aliment aproape de perfecțiune

597
Ficatul - un aliment aproape de perfecțiune - 201c0f76a64e14fdfe74bdff9eb099f0.jpg
Ficatul, în special cel de vită, este un important produs care ajută în lupta împotriva anemiilor, este un factor de creștere și metabolic-energetic, care permite învingerea oboselii musculare. De asemenea, este un factor antiestrogenic, având un conținut procentual crescut de proteine, fiind bogat în vitamine prețioase, substanțe minerale și aminoacizi.
Din anumite puncte de vedere, ficatul este un aliment aproape perfect. Dezavantajul rezultă din faptul că ficatul este organul care detoxifică și elimină din organism diferite substanțe toxice. Ca urmare, ficatul acelor animale care au fost tratate cu medicamente, hormoni și îngrășăminte poluate cu pesticide, va avea un conținut mai mare de substanțe toxice decât orice alt organ al acelor animale, exceptând țesutul adipos.
Dacă mâncați ficat, convingeți-vă în prealabil că îl consumați din surse curate și animale sănătoase. Căutați păsările crescute în curtea țăranilor și vițeii care n-au fost tratați cu hormoni, antibiotice și alimentația lor
a fost bazată pe hrana ecologică (nutreț și grăunțe).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9372 secunde