Concurs Ejacularea întârziată poate afecta viața sexuală

2490
1

Articole recomandate

Bărbații care, în ciuda stimulării optime și a dorinței, ejaculează cu dificultate, după o perioadă îndelungată, suferă de ejaculare întârziată. Desfășurarea partidei de sex este normală, mai puțin momentul excitației maxime, care întârzie să provoace orgasmul masculin.
Există situații când fenomenul de ejaculare întârziată este provocat de bărbat - prin întreruperea mișcărilor de penetrare în mod intenționat sau își contractă sfincterul pentru a încerca să controleze mecanismul ejaculării, pentru un raport sexual îndelungat.
În cazuri mai rare, ejacularea întârziată ține de sfera patologicului, când, cu toate eforturile depuse de parteneri, bărbatul nu reușește să ejaculeze. Specialiștii spun că ejacularea întârziată este mult mai rar întâlnită, comparativ cu cea precoce.
Cauzele afecțiunii sunt diverse: existența unor traumatisme lombo-sacrate (prin care impulsurile de la centrii responsabili de eja-culare nu mai sunt trans-miși), inflamații ale uretrei, consumul exagerat de alcool, cauze psihologice - de altfel, acestea sunt cele mai frecvente.
Tratamentul este stabilit de medici, în funcție de gravitatea problemei. Pentru unii bărbați poate fi de ajuns terapia psihosexuală, în vreme ce pentru alții pot fi prescrise substanțe afrodiziace, tratament hormonal (testosteron) sau analeptice (cafeină).
Cert este, atrag atenția medicii, că se impune consultarea unui specialist, căci condiția poate duce la disconfortul bărbatului și afectarea vieții sexuale.

Comentează știrea

Tiberiu
19 februarie 2014
Tratament ejaculare precoce

La mine situatia era exact invers, eu ejaculam la cateva secunde de la inceperea actului sexual, iar asta era destul de frustrant. Norocul meu a fost ca am luat de pe net 2 cutii de Climax Control si am scapat de necaz, fiindca altfel cred ca ma pastea un divort:)

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 03 Februarie 2010
Stire din Sănătate : Opt din zece femei suferă de celulită
Miercuri, 03 Februarie 2010
Stire din Sănătate : Cum să vă protejați pielea de frig
Pagina a fost generata in 2.5586 secunde