Eugen Nicolăescu: Este regretabil pentru cetățeni că reformele au fost blocate pentru motive politice

52
Eugen Nicolăescu: Este regretabil pentru cetățeni că reformele au fost blocate pentru motive politice - agerpreseugennicolaescu137954096-1393425869.jpg

Articole de la același autor

După demisia de la conducerea Ministerului Sănătății, Eugen Nicolăescu a ținut să precizeze că reformele din system au fost blocate de interesele politice. "Astăzi mi-am depus demisia din funcția de ministru al Sănătății ca urmare a deciziei Delegației Permanente a PNL.


Este regretabil pentru cetățeni în primul rând că reformele societății românești au fost blocate pentru motive politice și nu au putut produce efectele așteptate de cetățeni. Politicienii trebuie să-și aducă mai des aminte de oameni.


De aceea, la începutul mandatului m-am angajat că anul 2013 va fi anul reformei din punctul de vedere al legislației și că vor fi elaborate toate marile proiecte de reformă: pachetul de bază de servicii medicale, noua listă de medicamente, proiectele pilot privind statutul spitalelor și creșterea veniturilor medicilor și echipelor medicale, malpraxisul, strategia națională de sănătate, reorganizarea Ministerului Sănătății și a structurilor sale de specialitate în sensul creșterii eficienței, o nouă politică în domeniul medicamentului.", a susținut Nicolăescu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4077 secunde