Eugen Nicolăescu: "Protestele nu se rezolvă în stradă, ci prin dialog"

228
2
Eugen Nicolăescu:

Articole de la același autor

În contextul în care medicii au început deja pichetările la Ministerul Sănătății, Eugen Nicolăescu, a declarat că, stând în stradă nu se vor rezolva problemele din sistem, însă ele se vor rezolva prin dialog.

"Stând în stradă nu se rezolvă problemele, ele se rezolvă prin dialog. Să stăm de vorbă și să continuăm dialogul pe care l-am început. Avem grupuri de lucru formate, avem proiecte de lege care sunt în dezbatere publică făcute cu dumnealor, nu inventate. Eu nu știu de ce se stă în stradă, dar nu asta este problema mea. Problema mea este să rezolvăm problema", a spus ministrul.

Cât privește salariile medicilor, ministrul susține că acestea nu vor crește în acest an, însă va pune în discuție ca fiecare cadru medical să primească în plus, câteva procente.

"Nu putem să inventăm un buget, putem doar să adăugăm câteva procente la salariu", spune ministrul.

Comentează știrea

newest arrival hermes handbags
19 mai 2014
newest arrival hermes handbags

hermes versand paket zuhause abholen lassen Stiri Sănătate : Eugen Nicolăescu: "Protestele nu se rezolvă în stradă, ci prin dialog" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online newest arrival hermes handbags http://www.pleth.dk/newest-arrival-hermes-handbags-france-hermes-778.html

MBT Garissa Shoes shopping
8 iunie 2014
MBT Garissa Shoes shopping

mbt shoes ireland Stiri Sănătate : Eugen Nicolăescu: "Protestele nu se rezolvă în stradă, ci prin dialog" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online MBT Garissa Shoes shopping http://www.pydern.com/mbtshoes/mbt-shoes-harrods.asp

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 18 Septembrie 2013
Stire din Sănătate : Ajutor pentru copiii afectați de inundații
Pagina a fost generata in 1.8285 secunde