De ce nu mai vor bărbații sex

337
De ce nu mai vor bărbații sex - decenumaivorbarbatii-1379522516.jpg

Articole recomandate

Ei vor sex tot timpul, veți fi ten-tați să răspundeți, chiar dacă lucrurile nu stau chiar așa. Dar sunt și mo-mente în care pur și simplu refuză acest lucru. De ce?

1. Când proble-mele de greutate sau de încredere ale partenerei în felul în care arată încep să câștige teren. Și nu discu-tăm doar despre cazuri extreme, ci despre enorm de multe situații în cupluri de la care nici nu v-ați aș-tepta la așa ceva. Fie că într-adevăr se îngrașă, fie că au reușit să dea jos - sau nici mă-car nu au avut nevoie, dar se văd imperfecte - femeile își influențează negativ viața intimă.

În cazul adăugării unor kilograme este evident de ce pasiunea se poate topi relativ ușor și repede, dar nici în celălalt, al unei partenere nesigure care toată ziua se critică, lucrurile nu sunt greu de înțeles.

2. Când doar el și numai el are inițiativa în dormitor. Bărbatul nu a semnat niciun act la debutul relației prin care se angaja să inițieze el etern contactele intime și prevederea nici nu vine gata inclusă în fișa postului. De aceea, a venit momentul să preiei și tu inițiativa. Va fi încântat cu siguranță. Nu uita că bărbatul nu vrea mereu sex, bărbatul mai vrea să se simtă și el cucerit în diverse momente.

3. Când femeia renunță să se mai îngrijească și se transformă în colegă de frigider și de su-fragerie. Există prea multe exemple pentru acest mo-tiv din clasament și vedem zi de zi unele noi.

Delăsarea feminină după pecetluirea unei relații este subiect de studii și cărți groase pentru psi-hologi. Dar și motiv de libidou scăzut pentru cel care îi este alături. O introspecție este numai bună - de ce s-a ajuns aici și ce poate fi făcut?

4. Când comunicarea pe teme sexuale aproape că nu există. Noi oamenii nu venim cu instrucțiuni de folosire, cu atât mai puțin cu unele atât de intime. De aceea este eficient să stai de vorbă cu partenerul tău și împreună să îmbunătățiți aspectele legate de viața voastră sexuală.

Revizuiți punctele de mai sus și vedeți dacă nu cumva țineți ascunsă la voi de prea multă vreme cheia unei vieți sexuale spectaculoase. Dacă da, știți ce aveți de făcut.

(Sursa: www.csid.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Sexul cere creativitate și tandrețe
Joi, 19 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Gesturi nocive pentru tenul tău
Marţi, 17 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Timpul trece, tendințele rămân
Marţi, 17 Septembrie 2013
Stire din Fun : Dragoste și sex pe promisiuni
Pagina a fost generata in 1.8684 secunde