Experții ne asigură că epilarea definitivă, cu laser, nu pune viața în pericol. Cum funcționează

129
Experții ne asigură că epilarea definitivă, cu laser, nu pune viața în pericol. Cum funcționează - fondepilare1-1655819640.jpg

Articole de la același autor

Este vară, deci trebuie să vă faceți curaj pentru a vă etala corpul pe plajă, deoarece soarele aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. Aveți probleme cu părul nedorit, care și-a făcut loc pe diferite suprafețe ale corpului? Dacă nu ați reușit să rezolvați încă această problemă, specialiștii vă recomandă epilarea definitivă, care vă poate face viața mai ușoară.

În ziua de azi există numeroase metode de îndepărtare a firelor de păr nedorite și dintre acestea amintim epilatul cu ceară, cu zahăr, cu cremă depilatoare, cu benzi, cu lama de ras. Desigur, acestea sunt utile, doar că, deseori, vin însoțite de numeroase neplăceri.


Potrivit Ceraselei Brumă, specialist în înfrumusețare, cel mai frecvent dezavantaj al metodelor clasice de îndepărtare a părului nu este dat de durere, ci de durabilitatea rezultatului. „Fie că vorbim despre epilarea inghinală cu ceară sau de cea cu ajutorul lamei de ras, rezultatul, adică pielea netedă și fină mult dorită, nu durează niciodată atât cât ne dorim.

În plus, aproape toate soluțiile pe care le știm favorizează creșterea pe sub piele a firelor de păr, foliculita fiind o problemă deranjantă nu doar din punct de vedere estetic, ci și fizic”, a subliniat aceasta.
 

Una dintre cele mai bune variante de a scăpa de părul nedorit este, cum spuneam, epilarea definitivă. În urma şedinţelor efectuate vă puteţi bucura, în sfârşit, de o piele fină și sănătoasă timp îndelungat. Eliminarea părului inestetic se face cu ajutorul unui laser, ce poate fi utilizat pentru eliminarea firelor de păr din zona: feței, buzei superioare, bărbiei, gâtului, pieptului, umerilor, axilei, brațelor, antebrațelor, picioarelor, abdomenului.


Mai mult decât atât, epilarea cu laser este un tratament care reduce pentru totdeauna părul de pe corp, întrucât tratamentul utilizează impulsuri rapide de lumină infraroșie, cu consum scăzut de energie, pentru a minimiza disconfortul. În caz că vă întrebaţi, procedura este sigură pentru majoritatea tipurilor de piele și este foarte eficientă pentru eliminarea părului.

Practic, impulsurile de lumină infraroșie încălzesc pigmentul din foliculul de păr, pentru a ucide celulele de la rădăcina părului. Apoi, cu fiecare tratament secvențial, există mai puține celule care generează părul. La rândul lor, aceste celule sunt eliminate definitiv, pentru a împiedica regenerarea. În plus, tratamentul este, de obicei, foarte confortabil pentru majoritatea ariilor de tratament. Datorită capului laser cu funcţia de criogenare, durerea este practic inexistentă. După prima intervenţie, părul va fi, de obicei, absent timp de până la şase săptămâni. După aceea, fiecare intervenţie ulterioară va elimina celulele de păr suplimentare, iar după terminarea seriilor, părul va fi practic invizibil.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5393 secunde