Concurs Femeile pot rămâne însărcinate imediat ce au renunțat la contracepție

486

Articole recomandate

Ginecologii afirmă că femeile au peste 42 la sută șanse de a rămâne însărcinate în prima lună după ce au renunțat la anticoncepționale. În a doua lună șansele cresc până la 87 la sută, iar în a treia lună șansele sunt de sută la sută de a rămâne gravide, afirmă specialiștii.
Mai mult, ginecologii spun că bebelușul nu se va naște cu probleme. Foarte multe femei consideră că pentru a rămâne însărcinate și pentru a aduce pe lume un copil sănătos este nevoie de o pauză de anticoncepționale de cel puțin șase luni, însă acest lucru este un mit, menționează specialiștii. Copilul care se va naște după tratamentul cu pilule contraceptive este perfect normal, pentru că pastilele nu afectează starea de sănătate a embrionului.
Singurul lucru contraindicat este folosirea pilulelor contraceptive în timpul sarcinii, pentru că se pot naște copii cu malformații. Medicii spun că pilulele contraceptive sunt indicate pentru infertilitate, reglarea ciclului menstrual, reglarea nivelului hormonal, acnee și ovarele polichistice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9277 secunde