Video FOTO. Veşti bune pentru părinţi! S-a deschis NeoVista, prima clinică specializată în oftalmologie pediatrică din Dobrogea

25789
În timp ce unii tineri își fac pregătirea profesională în România, iar apoi pleacă peste hotare, iată că există și specialiști care nu și-au uitat locurile natale și se reîntorc acolo unde au copilărit pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de ajutor. Este și cazul dr. Raluca Nițescu, originară din Constanța, care aduce cu ea o vastă experiență în oftalmologia pediatrică și strabism, obținută la Jules Stein Eye Institute, Pediatric Ophthalmology and Strabismus Department, University of California UCLA, Los Angeles, SUA.







Aceasta și-a dorit să aducă alături de ea la Constanța o echipă de profesioniști supra-specializați în diferite domenii ale oftalmologiei și chirurgiei plastice.

Fondatoare a Clinicii NeoVista, dr. Raluca Nițescu a deschis, sâmbătă, primul centru medical dedicat oftalmologiei pediatrice, strabismului și ocluloplasticii în zona Dobrogei. Investiția semnificativă de peste un milion de lei aduce în Constanța servicii oftalmologice la cele mai înalte standarde și aparaturi de ultimă generație adaptate consultului copiilor de toate vârstele.



„Eu sunt din Constanța, am studiat aici, am plecat la București 20 de ani, dar m-am întors pentru că îmi doresc foarte mult să ofer constănțenilor servicii medicale premium care să se adreseze patologiei pediatrice oculare. În clinică vom trata tot ceea ce înseamnă oftalmologie pediatrică, dar ne dorim să venim în întâmpinarea întregii familii. Primii trei ani de viață sunt cei mai importanți ani pentru dezvoltarea vederii. Un bebeluș se naște cu o vedere slabă și ajunge treptat în apropierea vârstei de trei ani să vadă aproape de 100%, să vadă bine culorile și să vadă corect în spațiu. Problemele de sănătate oculară diagnosticate și tratate cât mai devreme îi asigură copilului o vedere clară și o dezvoltare normală. În cadrul clinicii noastre, vom oferi atenție deosebită zonei perioculare: pleoapele, căile lacrimale, orbitele, mușchii extraoculari. La NeoVista vrem să ușurăm viața familiilor din Dobrogea prin a le oferi servicii medicale de calitate, protocolizate la standarde internaționale. Vreau să le spun părinților că nu există o vârstă minimă pentru a veni la controlul oftalmologic și că toată echipa de la NeoVista a lucrat pentru ca locul acesta să fie cât mai primitor pentru cei mici. Un control la timp poate asigura o dezvoltare sănătoasă a vederii”, a declarat Raluca Nițescu în cadrul evenimentului de lansare al clinicii.



Aşadar, NeoVista invită toate familiile din Dobrogea să beneficieze de servicii medicale de calitate, la standarde internaționale, direct în inima Constanței (Str. Mircea cel Bătrân nr. 99C et. 1). Pentru programări și mai multe informații pacienții sunt rugați să sune la 0374.499.499 sau direct pe site-ul www.neovista.ro.



Mai mult, în lunile martie și aprilie, echipa medicală din cadrul clinicii NeoVista oferă screening-uri gratuite copiilor în vârstă de până la trei ani.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5294 secunde