Galerie foto. Sprijin pentru a învinge boala cu frumusețe și încredere în sine!

427

Articole de la același autor

Diagnosticul de cancer, operațiile și ședințele de chimioterapie sunt, de multe ori, covârșitoare pentru paciente. Slăbite fizic, afectate psihic, aleg să se retragă ca într-o carapace, ascunzându-se practic de prieteni, rude, de comunitate și de viață!

Nu trebuie însă să se întâmple astfel! Boala poate fi depășită, iar pacientele se pot simți din nou frumoase. În ajutorul lor vin specialiștii de la Jiva Hair Boutique.

"Știm că e foarte important un echilibru interior și un aspect fizic pe placul persoanei respective, nu numai în încercări dificile. Noi venim în ajutor, cu discreție în consiliere și produse din păr natural: peruci, meșe și lenjerie postmastectomie, baticuri, turbane sau proteze de sân. Jiva Hair Boutique este un loc discret unde cei care-i trec pragul pot vorbi despre problemele lor, dacă doresc, și de unde pot pleca puțin mai fericiți; sau cum spun multe cliente, cele mai fericite din ultima perioadă", ne-au precizat specialiștii unității.

Jiva Hair Boutique colaborează cu mai mulți producători de peruci din America, Marea Britanie și Germania, și pun la dispoziție constănțencelor o gamă variată de peruci și meșe în toate nuanțele și coafurile, din păr natural sau sintetic; de asemenea, acestea primesc sprijin în a le coafa, vopsi sau tunde, pentru a obține un look cât mai apropiat de cel natural sau cel dorit.

Cei interesați pot obține mai multe informații pe www.jiva.ro, [email protected] sau la numărul de telefon 0766/589.390.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3733 secunde