GALERIE FOTO / Ultimele actualități în medicină, la "Zilele Medicale MEDSTAR 2000"

328

Articole de la același autor

Simpozionul "Zilele Medicale MEDSTAR 2000", eveniment ajuns la a treia ediție, care s-a desfășurat în perioada 15 - 18 octombrie, a adus în atenția cadrelor medicale din Constanța ultimele actualități din medicină, ce înseamnă servicii de calitate în sistemul sanitar privat, dar și frânturi din vastele cunoștințe ale unor specialiști de renume din Constanța și București, cunoștințe adunate pe parcursul a ani de experiență. Evenimentul a reunit, după cum menționam, specialiști cu renume - dintre care menționăm pe prof. univ. dr. Vasile Sârbu, prof. univ. dr. Timurlenc Iusuf, prof. univ. dr. Viorel Tode - care pot fi consultați în cadrul Spitalului Privat MEDSTAR 2000. 
Printre invitați s-au numărat prof. univ. dr. Traean Burcoș, medic primar chirurgie generală, din cadrul Spitalului Colțea, dr. Răzvan Ticulescu, medic specialist cardiologie și dr. Alexandru Vasilescu, medic primar chirurgie cardiovasculară, ambii în cadrul Spitalului Montza.
Dintre subiectele abordate s-au numărat: patologia cardiacă la bolnavul chirurgical, controverse și perspective în patologia malignă a tubului digestiv, chirurgia obezității etc. 
Experiența și prestigiul vorbitorilor, dar și temele abordate au stârnit interesul a numeroase cadre medicale din Constanța, atât medici de familie, medici specialiști, rezidenți și studenți.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7151 secunde