Ghimpele pădureț ajută la îmbunătățirea circulației sângelui

197
Ghimpele pădureț ajută la îmbunătățirea circulației sângelui - ghimpelepaduret-1628080974.jpg

Articole de la același autor

Știați că ghimpele pădureț este un arbust utilizat, încă din vechime în medicina alternativă? Mai mult decât atât, acesta pare să aibă unele beneficii pentru sănătate, cum ar fi îmbunătățirea circulației sângelui și tratamentul hemoroizilor. Concluziile medicilor privind utilizarea suplimentelor cu fructele acestui arbust pentru probleme minore de circulație a sângelui și pentru simptomele cauzate de hemoroizi se bazează pe utilizarea tradițională a acestui remediu.

Cu alte cuvinte, deși nu există dovezi suficiente rezultate din studiile clinice, eficacitatea acestor suplimente pe bază de ghimpe pădureț este plauzibilă și există dovezi că acestea au fost utilizate în siguranță în acest mod timp de cel puțin 30 de ani.

Datorită flavonoizilor și a altor compuși activi, acesta pare să aibă o serie de beneficii potențiale pentru sănătate, cum ar fi reducerea inflamației, îmbunătățirea circulației sangvine etc. Acest remediu natural poate fi găsit, de asemenea, în combinație cu alte plante medicinale în unele suplimente alimentare. Atenție! Remediile cu planta menționată ar trebui luate numai de adulți (dar nu de către femeile însărcinate). Dacă simptomele pentru care pacientul ia acest remediu durează mai mult de două săptămâni sau se agravează pe durata administrării suplimentului, este necesar ca persoana respectivă să se prezinte la medicul de familie pentru consult, diagnostic și primirea unui tratament adecvat. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3266 secunde