Grトピimea de pe organe poate duce la grave probleme de sトハトフate

177
Grトピimea de pe organe poate duce la grave probleme de sトハトフate - grasime-1630239133.jpg
Grトピimea de pe organe poate duce la grave probleme de sトハトフate, dacト nu faceナ」i tot posibilul sト scトパaナ」i de ea. Specialiナ殳ii susナ」in cト aceasta poate duce la dezvoltarea afecナ」iunilor cardiovasculare sau chiar a cancerului, ea fiind un factor de risc major pentru organismul uman.

Supraponderabilitatea este o condiナ」ie medicalト care poate provoca o multitudine de afecナ」iuni grave. Pentru a evita riscurile asociate, este esenナ」ial sト menナ」ineナ」i o greutate cテ「t mai normalト. Potrivit dr. Cezar Amititeloaie, grトピimea de pe organe se eliminト, テョn primul rテ「nd, prin reducerea aportului de zahトビ.

窶暸poi, carbohidraナ」ii cu indice glicemic mare, cum ar fi orezul alb, cartofii, pテ「inea albト, pastele sau fulgii de porumb, trebuie scoase din meniu, deoarece cresc foarte mult insulina ナ殃 rezistenナ」a la insulinト care vト va cauza mai multト foame. Evitaナ」i ナ殃 sucurile dulci, chiar dacト sunt naturale, iar cel puナ」in pentru o perioadト evitaナ」i chiar ナ殃 fructele, mai ales pe cele foarte dulci. De asemenea, テョncercaナ」i sト aveナ」i o alimentaナ」ie cテ「t mai variatト. テ始 principiu, 80% de origine vegetalト ナ殃 20% de origine animalト, din surse cテ「t mai curate, ecologice. Renunナ」aナ」i ナ殃 la alimentele procesate, gata preparate ナ殃 cumpトビaナ」i-vト ingredientele de bazト din care sト vト gトフiナ」i acasト. Chiar dacト aveナ」i impresia cト nu aveナ」i timp, cテ「nd veナ」i テョncepe sト practicaナ」i post intermitent, vト veナ」i reduce fereastra テョn care vト alimentaナ」i, nu veナ」i mai mテ「nca 5-6 mese pe zi. テ始 plus, veナ」i observa cト vト va rトノテ「ne timp suficient sト vト preparaナ」i singuri hrana ナ殃 astfel veナ」i economisi bani cu care veナ」i putea cumpトビa alimente mai calitative窶, este de pトビere medicul.Comenteazト ネ冲irea

Nu existト comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeaネ冓 temト

Pagina a fost generata in 0.3635 secunde