Hipertensiunea poate fi tratată cu iaurt

564

Articole de la același autor

După 15 ani de cercetări, oamenii de știință au ajuns la concluzia că iaurtul reprezintă un mijloc eficient de a combate hipertensiunea. Mai mult decât atât, iaurtul este un aliment care nu amenință silueta, putând fi consumat zilnic, relatează portalul "MedDaily".


Astfel, persoanele care introduc regulat în alimentație iaurtul sunt mai puțin vizate să aibă probleme cu hipertensiunea, spre deosebire de cele care consumă ocazional acest produs. 
În cei 15 ani, cât a durat studiul, echipa de cercetători americani a ținut sub observație, în total, peste 2.000 de voluntari, fără un istoric de hipertensiune arterială la începutul experimentului. În cadrul studiului, s-a stabilit că, în cazul în care cel puțin două procente din caloriile consumate zilnic provin de la iaurt, riscul de hipertensiune arterială scade cu 31%. 
Pentru efectele scontate, medicii recomandă consumul de iaurt măcar o dată la trei zile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.439 secunde