Împachetările cu ceapă și oțet alb înmoaie bătăturile

297
Împachetările cu ceapă și oțet alb înmoaie bătăturile - bataturisursamarca-1656421107.jpg

Articole de la același autor

De cele mai multe ori, calusurile (bătăturile) apar din cauza utilizării unor pantofi nepotriviți, a statului excesiv în picioare și a fricțiunii. Din păcate, unele bătături pot fi de-a dreptul dureroase. Pentru a le evita, trebuie să aveți grijă ca pielea picioarelor să nu se frece și să respire.
 

Spre exemplu, pe timp de vară puteți folosi espadrile din pânză, în loc de pantofi. Apoi, mersul desculț pe plajă este de mare ajutor pentru tratarea calusurilor. Deși unele dintre ele sunt greu de îndepărtat, există soluții naturale care ajută la înmuierea lor. Aveți nevoie doar de două ingrediente pentru a pregăti un remediu împotriva bătăturilor: ceapă și oțet alb. Pentru a obține cele mai bune rezultate, folosiți numai oțet obținut din vin alb. Aveți nevoie, de asemenea, de câteva materiale pentru a pregăti acest tratament. Ingrediente: o ceapă, o jumătate de cană de oțet din vin alb, o folie de plastic și o dischetă de bumbac. În plus, vă sunt necesare o piatră ponce și niște șosete vechi.


Pentru a prepara remediul, trebuie mai întâi să puneți oțetul de vin alb într-un recipient perfect curat. Spălați atent ceapa pentru a îndepărta toți germenii și bacteriile. Apoi, respectați următorii pași: tăiați trei felii de ceapă și scufundați-le în recipientul cu oțet de vin alb. Lăsați-le la înmuiat toată dimineața sau după-amiaza, iar după scurgerea acestui interval de timp, înmuiați o dischetă de bumbac în mixtură și aplicați-o pe bătături. Apoi, acoperiți-vă picioarele cu folie de plastic și puneți-vă șosete pentru a ține folia de plastic pe loc. În mod ideal, ar trebui să aplicați acest remediu pentru bătături seara și să mergeți la culcare. Specialiștii sunt de părere că, dacă bătăturile stau mai mult în contact cu ceapa înmuiată în oțet, cu atât va fi mai bine



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 13 Martie 2022
Stire din Sănătate : Ceapa ameliorează durerile de picioare
Miercuri, 12 Noiembrie 2014
Stire din Diverse : Cum să conservați conopida în oțet
Pagina a fost generata in 1.3302 secunde