Încep controalele la carne și brânzeturi. Ce urmăresc inspectorii ANSVSA
Articole recomandate
Medic: "Modul în care ne raportăm la mâncare este o oglindă a relaţiei pe care o avem cu noi"
13 Aprilie 2024
Transplant hepatic pentru mama a patru copii: "Pacienta nu ştia că are probleme medicale..."
01 Aprilie 2024
ANSVSA începe mâine un Plan Național de Control pentru a determina dacă există bacteria E.coli în produsele de origine animală. Urmează să fie verificate carcasele de bovine și ovine, carnea proapătă, tocată sau preparată, precum și laptele crud și produsele din lapte crud.
Potrivit inspectorilor sanitar-veterinari, vor fi prelevate probe din abatoare, supermarketuri, magazine alimentare, carmangerii, măcelării, restaurante, piețe și dozatoare de lapte.
Rezultatele analizelor vor fi publicate săptămânal, transmite Digi24.ro.
Rezultatele analizelor vor fi publicate săptămânal, transmite Digi24.ro.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Marţi, 03 Mai 2016
Vineri, 11 Martie 2016
Marţi, 27 Octombrie 2015
Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014
Marţi, 11 Noiembrie 2014
Marţi, 13 Mai 2014
Marţi, 18 Februarie 2014
Joi, 05 Decembrie 2013
Joi, 30 Mai 2013