Încep înscrierile pentru o nouă sesiune de rezidențiat

284
Ministerul Sănătății a anunțat că posturile și locurile rămase neocupate în sesiunea din 20 noiembrie 2011, în domeniul medicină, pot fi ocupate în urma unui nou concurs de rezidențiat. Acesta va avea loc într-o sesiune extraordinară, pe data de 20 mai și se va desfășura numai în Centrul Universitar București.
Perioada de înscrieri începe imediat după sărbătorile de Paște, pe 17 aprilie, și se încheie pe 27 aprilie.
"Absolvenții care candidează pe post se vor înscrie la direcțiile de sănătate publică ale județelor unde doresc să concureze. În cazul înscrierilor pe loc, acestea se vor face la sediul direcțiilor de sănătate publică", anunță reprezentanții Ministerului Sănătății.
În această sesiune, absolvenții Facultăților de Medicină vor putea concura pe un număr de 98 locuri și 318 posturi de medic rezident care au rămas neocupate după repartiția candidaților promovați în concursul de rezidențiat din noiembrie 2011.
Cele mai multe locuri și posturi rămase neocupate sunt la specializările Medicină de urgență (117 posturi în unități de primiri urgențe), Medicină de familie (40 de locuri și 59 de posturi în serviciile de Ambulanță), Neonatologie (28 de posturi), ATI (18 posturi) și Pediatrie (12 posturi).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3569 secunde