Intervenție chirurgicală în premieră pentru județul Constanța, la Ovidius Clinical Hospital

501
1
Intervenție chirurgicală  în premieră pentru județul Constanța, la Ovidius Clinical Hospital - interventiechirurgicalaovidiuscl-1413562481.jpg

Articole recomandate

Premieră medicală la Con-stanța. Dr. Popescu Răzvan - medic primar chirurgie generală și dr. Botea Florin - medic chirurg primar în secția de chirurgie și transplant hepatic de la Institutul Fundeni au realizat, în premieră pentru Constanța, o operație care poartă denumirea de "concomitent rezecție anterioară joasă pe cale laparoscopică cu excizie totală de mezorect și hepatectomie reglată de segmentul «8» pentru metastaze hepatice".

Pregătirea preoperatorie din punct de vedere al anesteziei presupune un înalt grad de complexitate. Pentru această intervenție se vor efectua monitoraje invazive ale presiunii arteriale și presiunii venoase centrale precum și folosirea celor mai noi tehnologii pentru inducerea și menținerea anesteziei având în vedere înaltul risc metabolic.

Pacienta în vârstă de 62 ani este supusă acestui dublu intervent pentru a asigura o mai bună radicalitate în extirparea tumorilor (cea de rect și metastaza hepatică) și evitarea unui dublu intervent la mică distanță în timp, ceea ce presupune un ridicat risc anesteziologic și chirurgical.

Se oferă astfel posibilitatea unei singure perioade de refacere a organismului după stresul chirurgical și cel anesteziologic.

Comentează știrea

Dorel
26 octombrie 2014
Munca la domiciliu

Oferta de munca extrem de serioasa! Câștigurile sunt garantate! Căutam operatori online care vor sa câștige cel puțin 300 de dolari lunar, cu o munca ușoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteți textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.235 secunde