La Spitalul Județean, locurile pentru bebeluși, total insuficiente

248
La Spitalul Județean, locurile pentru bebeluși, total insuficiente - bebelusi1-1488124401.jpg

Articole de la același autor

Medicii de pe secția de Obstetrică-Ginecologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență tratează lunar zeci de femei cu diferite afecțiuni onco-ginecologice, uro-ginecologie, infertilitate, dar în primul rând, aici ajung viitoarele mămici. 


În aceste condiții, principala problemă este dată de situația în care se află nu secția Ginecologie, ci Neonatologia, care are resurse limitate. Ca urmare, medicii trebuie să găsească mereu o soluție pentru femeile care nasc înainte de termen, de a le transfera, pentru că acești nou-născuți prematuri pot avea probleme în condițiile supraaglomerării secției. 


Trebuie precizat că, pe lângă constănțence, pe secție sunt transferate și paciente din zonele limitrofe, doar că aceste transferuri sunt dificil de manageriat, în condițiile în care sunt legate de nou-născuții prematuri. Tocmai de aceea, este important ca gravidele să ia legătura cu medicii dinainte de a naște. 


"Aici, nu locurile de pe secția noastră sunt problema, ci acelea de la bebeluși, total insuficiente", a declarat, pentru "Cuget Liber", șeful secției de Obstetrică-Ginecologie, dr. Vlad Tica. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3198 secunde