La Techirghiol, începe simpozionul medical despre nămol

567
La Techirghiol, începe simpozionul medical despre nămol - sanatoriultechirghiol56-1332856846.jpg
La sfârșitul acestei săptămâni, la Techirghiol, vor avea loc dezbateri pe teme medicale referitoare la tratamentul cu nămol, dar se va discuta și despre promovarea efectelor curative ale nămolului.
Simpozionul medical "Nămolul de Techirghiol", care se va desfășura în zilele de 30 și 31 martie, face parte din proiectul "Să redescoperim Techirghiolul". Programul are ca obiectiv general creșterea contribuției turismului la dezvoltarea durabilă a Regiunii de dezvoltare Sud-Est prin promovarea produselor turistice cu specific local.
La ora actuală, orașul Techirghiol este tranzitat, în primul rând, pentru Sanatoriul Balnear, recunoscut pentru tratamentele pe bază de nămol cu proprietăți curative miraculoase. Din acest motiv, autoritățile locale au decis să organizeze un simpozion prin care să promoveze acest tip de terapie.
În cadrul evenimentului, se va vorbi despre efectele benefice ale tratamentului cu nămol sapropelic, iar turiștii care s-au tratat la Sanatoriul Balnear Techirghiol vor povesti celor prezenți experiențele trăite acolo și urmările tratamentelor utilizate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.679 secunde