Cum puteți salva nou-născuții prematur, cu 2% din impozit

598
Cum puteți salva nou-născuții prematur, cu 2% din impozit - prematuri-1332856890.jpg
Campania de redirecționare a două procente din impozitul pe venit, demarată anul trecut de Organizația "Salvați Copiii" România, continuă și în 2012. Banii sunt necesari pentru dotarea maternităților, astfel încât acestea să poată asigura asistență medicală adecvată copiilor născuți prematur.
"Supraviețuirea copiilor care se nasc înainte de termen și reducerea mortalității infantile sunt printre prioritățile Organizației Salvați Copiii România. Trebuie să acordăm un sprijin urgent maternităților, secțiilor de nou-născuți și femeilor însărcinate care au un statut economico-social modest", a declarat Gabriela Alexandrescu, președinte executiv "Salvați Copiii" România.
Cei interesați să doneze bani prin campania de colectare a 2% din impozitul pe venit din 2012 trebuie să completeze formularele cu datele de identificare ale organizației, ce pot fi descărcate de pe site-ul oficial www.salvaticopiii.ro. Acestea vor fi completate cu datele personale, semnate și apoi depuse către administrația financiară, prin poștă cu confirmare de primire, până pe 25 mai 2012.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5887 secunde