Limonada, sănătoasă pentru organism. Ce beneficii are

109
Limonada, sănătoasă pentru organism. Ce beneficii are - limonada-1657024824.jpg
Dieta cu limonadă și sirop de arțar te ajută să pierzi rapid în greutate, rezultatele începând să se vadă încă din primele două săptămâni. Totodată, elimină toxinele dăunătoare din organism. Grație ingredientelor din care o prepari - suc proaspăt de lămâie, apă, piper cayenne și sirop de arțar, limonada este considerată a fi una dintre băuturile cele mai recomandate în diete, având un beneficiu în plus, acela de a face minuni prin curățarea organismului de toxine dăunătoare, în special în regiunea colonului.

Pași de urmat: Bea dimineața, la prânz și seara cel puțin un pahar de limonadă, urmând ca din prima zi să eviți consumarea oricărui aliment solid, introducând treptat în dietă alimente care să nu cumuleze mai mult de 600 de calorii pe zi. Pe durata celor 10 zile de dietă, organismul va utiliza celulele adipoase ca surse de energie pentru realizarea funcțiilor necesare.


Beneficii aduse organismului: Consumul acestei băuturi răcoritoare te ajută să previi o serie de boli, printre care se numără tulburările de auz, accidentul vascular cerebral și atacul de cord. Grație conținutului ridicat de vitamina C, lămâile sunt o sursă excelentă de antioxidanți, care luptă împotriva radicalilor liberi. Siropul de arțar este o sursă bună de mangan - necesar celulelor producătoare de energie pentru buna funcționare a sistemului nervos, dar și de calciu - care previne apariția accidentului vascular cerebral și a hipertensiunii arteriale. 


Ardeiul iute protejează organismul împotriva răcelii și a gripei, contribuie la buna funcționare a digestiei și previne apariția migrenelorTop articole din Sănătate

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1827 secunde