Mască din făină de grâu și lămâie pentru porii dilatați

456
Mască din făină de grâu și lămâie pentru porii dilatați - poriidilatati12-1641996396.jpg

Articole de la același autor

Foarte multe persoane au porii dilatați, şi, în general, femeile se confruntă cu această problemă, dar încearcă să o regleze cu ajutorul machiajului. Specialiștii sunt de părere că, mai degrabă, apelați la măștile realizate din făină de grâu și lămâie.

Tot ce aveți nevoie este o jumătate de cană de apă caldă, trei linguri de făină și zeama obținută dintr-o jumătate de lămâie. De ce este aceasta una dintre cele mai bune măști naturale pentru porii dilatați? În primul rând, zeama de lămâie are proprietăți astringente, benefice pentru a elimina uleiul acumulat în exces pe piele și punctele negre, dar și pentru a micșora porii dilatați. În ceea ce privește făina de grâu, acest ingredient este foarte benefic pielii. Grâul conține zinc, vitamina E și complexul de vitamine B, elemente ce aprovizionează pielea cu nutrienții de care are nevoie și reduc cantitatea de ulei acumulată.

În plus, componentele grâului au proprietăți hidratante, sporesc elasticitatea pielii și închid porii dilatați. Nu trebuie decât să preparați o pastă destul de groasă pentru a o putea aplica pe față. În acest scop, amestecați făina de grâu cu zeama de lămâie și apa, până când obțineți un amestec omogen. Imediat după aceea, aplicați pasta pe față și lăsați-o să acționeze 20 de minute, timp în care încercați să vă mențineți mușchii faciali relaxați. Clătiți cu apă rece, apoi aplicați o cremă hidratantă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0558 secunde