Medic ginecolog fals! Un b─ârbat de 50 de ani este acuzat c─â a abuzat sexual minore

148
Medic ginecolog fals! Un b─ârbat de 50 de ani este acuzat c─â a abuzat sexual minore - medic-1551617675.jpg
Un b─ârbat de 50 de ani din Italia s-a dat drept medic ginecolog pentru a abuza sexual minore. Italianul din Monza a fost arestat de autorit─â╚Ťi ╚Öi acuzat de pedofilie, dup─â ce tat─âl unei victime a depus pl├óngere, relateaz─â Milano Today.


Italianul de 50 de ani p─ârea un cet─â╚Ťean model: lucra ca inginer, este c─âs─âtorit ╚Öi are doi copii. El ducea ├«ns─â o via╚Ť─â dubl─â, iar faptele sale ╚Öocante au ie╚Öit acum la iveal─â.


B─ârbatul se d─âdea drept medic ginecolog pe re╚Ťelele de socializare, unde reu╚Öea s─â atrag─â fete minore, c├ó╚Ötig├óndu-le ├«ncrederea. Se prezenta drept Alberto Berti, "un faimos medic ginecolog de reputa╚Ťie mondial─â".


Mai mult, pentru a p─ârea c├ót mai credibil, ╚Öi-a f─âcut profile false pe Instagram, Facebook, precum ╚Öi alte re╚Ťelele de socializare, unde prezenta ╚Öi "experien╚Ťele" unor clien╚Ťi, care ├«i l─âudau profesionalismul ╚Öi metodele, scrie sursa citat─â.


u aceast─â fals─â identitate a reu╚Öit s─â se apropie de cel pu╚Ťin trei minore cu v├órste cuprinse ├«ntre 15 ╚Öi 17 ani.


Le-a chemat ├«n cabinetul s─âu, ├«ntr-un apartament de la periferia ora╚Öului ora╚Öului Brianza, de l├óng─â Monza, unde le-a abuzat ╚Öi le-a amenin╚Ťat.


Tat─âl primei victime a fost cel care l-a denun╚Ťat pe falsul ginecolog, ├«n noiembrie 2018, dup─â ce fiica sa a avut puterea s─â-i povesteasc─â experien╚Ťele traumatizante prin care a trecut.


Fata a decis să vorbească când și-a dat seama că falsul medic ginecolog încerca să o convingă să-și aducă și alte prietene la tratament la el, printre acestea și o minoră de 10 ani.


B─ârbatul a fost arestat ├«n urm─â cu c├óteva zile, iar dac─â va fi g─âsit vinovat, risc─â cel pu╚Ťin ╚Öase ani de ├«nchisoare.


Poli╚Ťia italian─â este convins─â c─â num─ârul victimelor falsului ginecolog este mult mai mare, astfel c─â autorit─â╚Ťile au lansat un apel c─âtre tinerele care au c─âzut ├«n plasa acestuia s─â le spun─â p─ârin╚Ťilor ╚Öi ulterior s─â fac─â pl├óngere.


Comentează știrea

Nu exist─â comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8706 secunde