Medici români, medaliați cu aur la Geneva!

212
2
Medici români, medaliați cu aur la Geneva! - medic-1397315990.jpg

Articole recomandate

O echipă de medici de la Spitalul Colentina din Capitală a câștigat medalia de aur la Geneva, pentru realizarea unui simulator destinat instruirii practice a medicilor rezidenți și specialiștilor urologi care efectueaza intervenții chirurgicale minim invazive de înlăturare a litiazei renale. Medicii Victor Cauni, Cristian Persu și Felix Voinea au realizat un model artificial pentru simularea nefrolitotomiei percutanate, un simulator destinat instruirii practice a medicilor rezidenți și specialiștilor urologi care efectuează intervenții chirurgicale minim invazive de înlăturare a litiazei renale.

Cei trei medici de la Spitalul Colentina din București au primit pentru această invenție medalia de aur la Salonul de inventică de la Geneva, dar și premiul Technopol Moscova și premiul Arabia Saudită.

Comentează știrea

a
13 aprilie 2014
s

Pai si? asta e toata stirea?!?! A devenit ceva banal ca romanii sa castige medalii de aur pe la saloanele de inventii, asa-i?

a
13 aprilie 2014
s

Revin cu o completare: vad ca articolul de mai jos, in care se vorbeste despre un asa zis "conflict" intre Dan Negru si Elena Gheorghe, ocupa mai mult spatiu si e mai bine documentat. Chiar am aflat si detalii picante, de la surse din interior. Bravo domnilor!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Aprilie 2014
Stire din Sănătate : Mii de pacienți au dat șpagă medicilor
Pagina a fost generata in 1.2867 secunde