Medicii pensionari constănțeni, o nouă întâlnire de socializare

1179
Medicii pensionari constănțeni, o nouă întâlnire de socializare - medicipensionarivioreltodeurolog-1415290426.jpg

Articole de la același autor

Înființată încă de anul trecut, la inițiativa Colegiului medicilor din România, Asociația Medicilor Pensionari Constanța a reunit, la sfârșitul lunii octombrie, peste 60 de cadre medicale care au trecut pragul pensionării.

Întâlnirea a avut loc în Sala de Conferințe "Victor Climescu" din cadrul Policlinicii cu Plată Constanța, loc în care medicii au avut pentru câteva ore, posibilitatea de a discuta probleme din actualitatea medicală, dar și din experiențele propriei activități și experiențe profesionale.

"Pentru noi, cadrele medicale pensionare, a fost o nouă ocazie de socializare, de discuție a tuturor problemelor pe care le au cadrele medicale și chiar a situației medicilor pensionari din Constanța. Este un demers extrem de bine primit de toată lumea.

De altfel, aceste întâlniri vor fi și ocazii la care vom invita și personalități din oraș să ne vorbească despre experiențele profesionale. La ultima întâlnire pe care am avut-o la finele lui octombrie au fost prezenți specialiști precum dr. Gheorghe Comșa, specialist în O.R.L., dr. Valeria Stroia, medic pediatru, dr. Ștefan Botez, fostul șef de la Medicină Legală, dr. Paula Martin, ortoped - traumatolog și mulți alții din «garda veche»", a spus dr. Viorel Tode, medic primar urolog, inițiatorul acestei Asociații. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5229 secunde