Medicii rezidenți pot depune solicitare de transfer până pe 6 iunie

1115
Medicii rezidenți  pot depune solicitare de transfer până pe 6 iunie - doctor-1338414129.jpg
A doua sesiune de schimbare a centrelor universitare de pregătire pentru rezidenți se desfășoară în perioada mai-iunie. Direcția de Sănătate Publică Județeană Constanța informează că cererile medicilor rezidenți din Constanța se pot depune până săptămâna viitoare, pe 6 iunie inclusiv, la direcțiile de sănătate publică în care se solicită continuarea pregătirii.

Potrivit DSPJ, cererile de schimbare a centrului de pregătire trebuie să fie însoțite de avizele instituțiilor de învățământ în care persoana se pregătește și în care dorește să continue rezidențiatul, avizul unui coordonator de pregătire din centrul universitar solicitat și, în cazul rezidenților pe loc, avizul direcției de sănătate publică din centrul în care vrea să se transfere. Rezidenții pe post vor prezenta avizul unității sanitare cu care au încheiat contract individual de muncă pe durată nedeterminată. Medicii rezidenți care vor să se transfere mai trebuie să aibă și acte justificative privind motivele solicitării.

Ministerul Sănătății va analiza cererile conform criteriilor stabilite și va afișa dosarele admise pe pagina de internet www.ms.ro până la data de 22 iunie 2012. Pentru Centrul Universitar Constanța, cei interesați se pot deplasa la sediul DSPJ de pe Aleea Lăcrămioarei, nr. 1. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.318 secunde