Tot mai mulți oameni suferă de afecțiuni oftalmologice

398
Tot mai mulți oameni suferă de afecțiuni oftalmologice - oftalmologie1-1338414007.jpg
Afecțiunile ochilor sunt din ce în ce mai frecvente în rândul populației, cel mai probabil din cauza stilului de viață alert și agresiv pentru retină, iar lipsa luminii naturale contribuie la agravarea bolilor, susțin specialiștii. Dr. Monica Mihălțan, medic specialist oftalmologie, a declarat că există din ce în ce mai multe probleme la ochi semnalate de pacienți și a subliniat importanța consultărilor medicale periodice.

"Ne dorim o sănătate impecabilă pentru ochii tuturor, de aceea vă sfătuim și vă recomandăm să vă efectuați în mod periodic controale oftalmologice. Cu cât acționați mai repede, cu atât mai bine pentru ochii și viața dumneavoastră. Starea ochilor afectează în mod direct și major starea generală de sănătate. O vedere bună contribuie la o viață bună, pierderea uneia o influențează dramatic pe cealaltă", a precizat medicul. În plus, dr. Mihălțan a adăugat că miopia se declanșează de obicei în copilărie, dar se înrăutățește în momentul în care ajungem să lucrăm într-un birou.

Pentru a veni în ajutorul celor care au probleme cu vederea și caută soluții la îndemână pentru a o remedia a fost demarat proiectul www.ochi-sanatosi.ro. Prin intermediul acestui site, utilizatorii pot efectua teste de vedere online, dar pot afla și informații calificate cu privire la sănătatea oftalmologică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 30 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Dificultăți de vedere la un ochi
Pagina a fost generata in 0.2539 secunde