Meniu de toamnă
Mic dejun: semințe, nuci și cereale (ovăz, musli și germeni de grâu) cu o cană de lapte.
Gustare: 100 grame de struguri sau o mână de semințe și nuci.
Prânz: 150 grame carne de vită, de pui sau de pește, cu garnitură de legume fierte sau la grătar (dovlecei, vinete, morcovi, țelină) și un bol de supă de pui sau de legume.
Cină: 50 grame brânzeturi, salată de legume din crudități de sezon și un strop de ulei de măsline extravirgin.
Gustare: 100 grame de struguri sau o mână de semințe și nuci.
Prânz: 150 grame carne de vită, de pui sau de pește, cu garnitură de legume fierte sau la grătar (dovlecei, vinete, morcovi, țelină) și un bol de supă de pui sau de legume.
Cină: 50 grame brânzeturi, salată de legume din crudități de sezon și un strop de ulei de măsline extravirgin.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Joi, 08 Septembrie 2011
Joi, 08 Septembrie 2011
Joi, 08 Septembrie 2011
Joi, 08 Septembrie 2011
Joi, 08 Septembrie 2011
Joi, 08 Septembrie 2011
Joi, 08 Septembrie 2011
Miercuri, 07 Septembrie 2011
Miercuri, 07 Septembrie 2011
Miercuri, 07 Septembrie 2011