Merele asigură un bun tranzit intestinal

493
Din cauza consumului de mâncare semipreparată, în special de la fast-food în defavoarea alimentelor mai sănătoase, a fructelor și a legumelor, multe persoane suferă de constipație cronică.
Primul pas spre vindecare îl constituie curățarea colonului, o detoxifiere cu ajutorul unei diete de șapte zile cu suc natural de fructe, ceaiuri și masaj. Apoi este necesar să ne alcătuim un meniu sănătos și să supraveghem în permanență ce avem în farfurie.
Merele sunt un aliment foarte indicat, deoarece asigură un bun tranzit intestinal. Mai sunt recomandate papaya, bananele foarte coapte, migdalele, morcovii și smochine. Acestea curăță intenstinele de toxine și mucus, acționând ca un laxativ natural.
Un excelent remediu pentru constipație îl constituie amestecul a trei smochine cu o banană foarte coaptă, două linguri de melasă și o cană cu apă, care se omogenizează cu ajutorul mixerului.
De evitat în cazul constipației sunt laptele pasteurizat, ouăle, în special fierte, carnea, mai ales grătarul foarte bine făcut, produsele de genul chipsurilor și pufuleților.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5517 secunde