Mierea de Manuka are proprietăţi anti-inflamatorii şi antivirale, dar şi efect antioxidant

212
Mierea de Manuka are proprietăţi anti-inflamatorii şi antivirale, dar şi efect antioxidant - miere-de-manuka-1691692911.jpg

Articole de la același autor

Mierea de Manuka este produsă de către albinele care polenizează florile unui arbust originar din Noua Zeelandă. Ajunsă şi în farmaciile din ţara noastră, proprietăţile antibacteriene ale acestei mieri sunt principalul motiv pentru care mierea se diferenţiază de toate celelalte. În plus, produsul are şi proprietăţi anti-inflamatorii şi antivirale, dar şi efect antioxidant. Totodată, este folosită pentru vindecarea mai rapidă a rănilor cutanate, pentru a preveni infecţiile orale, pentru îmbunatăţirea digestiei şi pentru a combate răceala şi gripa. Dată fiind popularitatea crescută a produsului, consumatorii îşi pun foarte multe întrebări despre mierea de Manuka. Ei trebuie să ştie că aceasta este recomandată de către specialişti pentru combaterea mai multor tipuri de afecţiuni interne şi externe, printre care: afecţiuni ale sistemului gastrointestinal, afecţiuni cutanate, arsuri ale pielii, boala Chron, infecţii ale aparatului respirator, ale articulaţiilor, gâtului şi sindromul colonului iritabil. În ceea ce priveşte consumul de către persoanele care suferă de diabet, cel mai bun răspuns al acestei întrebări î poate oferi doar medicul curant, care cunoaşte date importante despre cazul pacientului său. Specialiştii spun că diabeticii o pot folosi liniştiţi, aplicând-o la nivel cutanat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5886 secunde