Ministrul Sănătății cere demisia directorului DSP Constanța

651
2
Ministrul Sănătății cere demisia directorului  DSP Constanța - eugennicolescu-1357855973.jpg

Articole recomandate

Ministrul Sănătății, Eugen Nicolăescu, a declarat că a cerut de-misia directorului executiv al Direcției de Sănătate Publică Constanța "pentru managementul defectuos cu care a gestionat situația în spitalele din județ." Declarația a fost făcută astăzi, în cadrul întâlnirii cu reprezentanții Alianței Pacienților Cronici din România. Am dorit să aflăm și părerea directorului executiv, Constantin Dima, însă acesta nu a putut fi contactat telefonic pentru a-și exprima opinia. 

Comentează știrea

constanteanul
11 ianuarie 2013
VOR PLANGA CEI 3 DE LA MORGA SPITALULUI DACA RAMAN FARA SPAGA?

Domnule Director stiti ca cei 3 autopsieri de la MORGA SPITALULUI PERCEP CATE 200 LEI PENTRU FIECARE IMBALSAMARE PE CARE O FAC INSA CU MATERIALELE SPITALULUI? Ba mai mult isi fac PROVIZII si pentru IMBALSAMARILE pe care LE FAC IN PARTICULAR. Doar s-au obisnuit sa aiba un trai EXTRAVAGANT NU! Daca va programul de vizite la bolnavi schimbat ce vor face cei de la CASA ALBASTRA in caz ca rudele stiind din timp starea bolnavilor ii vor lua acasa si nu-i vor mai lasa sa moara in spital? Ce vor face asitentele si infirmierele care sunt informatoarele celor de la POMPE FUNEBRE cu privire la bolnavii care mor pe sectii? De la cine mai primesc"DREPTUL" daca nu vor mai fi morti?

a
1 septembrie 2015
constantin dima DSP CT

stie dnul dima, acum este sef la control, i-a mers foarte bine si s-a invartit cum a trebuit aparent. Nu i-a pus nimeni piedici la DSP

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4152 secunde