Ministrul Sănătății: Vizăm patru centre de arși, la Iași, Târgu Mureș, Timișoara și București

61
Ministrul Sănătății: Vizăm patru centre de arși, la Iași, Târgu Mureș, Timișoara și București - club-1450083959.jpg

Articole recomandate

Ministrul Sănătății susține că planurile privind programul național de sănătate pentru arși sunt făcute. În marile centre universitare ar urma să fie înființate departamente speciale pentru tratarea pacienților cu arsuri. Fondurile necesare urmează să vină de la Banca Mondială. Anunțul referitor la înființarea unui program pentru arși a fost făcut în urmă cu aproximativ trei săptămâni de premierul Dacian Cioloș.

"Am învățat din drama de la Colectiv și avem în vedere programul pentru marii arși, dublat și de dezvoltarea centreleor pentru arși prin bani de la Banca Mondială", a spus Achimaș-Cadariu Patriciu, ministrul Sănătății, potrivit Digi24.ro.

"Vizăm patru centre: Iași, Târgu Mureș, Timișoara, București. În momentul în care spitalele regionale vor fi construite, ele vor cuprinde și centre pentru mari arși. În acest moment nu pot să vă dau elemente vizavi de numărul exact de paturi, acest lucru va fi analizat, se va face o analiză a necesarului național raportat la situațiile specifice. În acest an cu siguranță vom finaliza această analiză", a mai spus ministrul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0703 secunde