Negii trec cu suc de rostopască

1048
1
Negii  trec cu suc  de rostopască - negi-1353082433.jpg
Verucile sau negii, cum sunt cunoscuți în popor, sunt niște excrescențe care apar la nivelul pielii și care sunt total inestetice. Ele pot apărea atât la copii, cât și la adulți, din cauza excesului de sebum. Medicii susțin că boala în sine este considerată contagioasă și că se datorează unui virus. Fitoterapia vine cu tratamente naturiste, din plante, care datorită proprietăților lor vindecă negii. 


"Se recomandă atingerea cu suc de rostopască sau negelariță, în cure de câte șapte zile. Aplicarea se face pe locul bolnav, de câte trei ori pe zi, iar deasupra se pune un leucoplast, pentru a evita ca microbii să amplifice boala", explică dr. Mirela Stângaciu, medic de familie cu competențe în apifitoterapie. 


Comentează știrea

Stavrositu
18 noiembrie 2012
MARE MINCIUNA !!!

Mare minciuna zice aceasta Andreea Nastase care mai nou stie si medicina dupa ce a facut o facultate fantoma la Spiru Haret (diploma in jurnalism cumparata ca ceapa in piata) !!! Mergeti mai intai la medicul dermatolog sa va zica ce fel de negi sunt/aveti (sunt de mai multe feluri), si daca se preteaza ptr negii dvstra plantele pe care le indica fatuca asta. Pot fi maligni or benigni... , iar daca pui sucul recomandat de proasta asta la cele maligne , vei intra intr-un mare rahat si va trebui sa te tratezi apoi numai la Prof.Dr.Docent Draghici (administratorul Cimitirului central Cta) !!!!!!!!!!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012
Stire din Sănătate : Boala celiacă sau intoleranța la gluten
Pagina a fost generata in 2.2771 secunde