Noi servicii incluse pe lista specialităților conexe actului medical

550
Noi servicii incluse pe lista specialităților conexe actului medical - 1638039529audiologiaprotesicasal-1681996470.jpeg

Articole de la același autor

Executivul a modificat, în şedinţa de joi, Ordonanţa de Urgenţă nr. 83/2000 privind organizarea şi funcţionarea cabinetelor de liberă practică pentru servicii publice conexe actului medical. Astfel, serviciile de audiologie, terapie vocală, nutriţie şi dietetică au fost incluse pe lista specialităţilor conexe actului medical, scrie Agerpres.


“Din lista specialităţilor conexe actului medical au fost excluse serviciile de tehnician aparatură medicală, precum şi fizio-kinetoterapeutul şi profesorul de cultură fizică care sunt incluse activităţii de fizioterapeut şi au fost completate cu serviciile de audiologie, terapie vocală, nutriţie şi dietetică. De asemenea, din lista serviciilor conexe actului medical care se pot desfăşura prin cabinete de practică individuală au fost excluse serviciile de biologie, biochimie şi chimie din sistemul de sănătate din România, precum şi cea de fizică medical”, informează Guvernul.


“Modificările aduse clarifică lista serviciilor conexe actului medical pentru care se autorizează personalul, precum şi a serviciilor conexe actului medical care pot fi furnizate prin cabinete de liberă practică”, se mai arată în documentul Executivului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5058 secunde