Nou-născuți abandonați în spital

500
1
Nou-născuți abandonați în spital - bebelusi84853600-1349898950.jpg

Articole de la același autor

Numărul copiilor abandonați în maternitatea Spitalului Clinic Județean crește de la o zi la alta. Numai în prezent, nouăsprezece micuți sunt lipsiți de dragostea și grija maternă pentru că cele care le-au dat viață nu le-au oferit și șansa de a avea o familie. 

Medicul Cătălin Grasa, Directorul Medical al Spitalului Clinic Județean, a precizat ce număr de copii sunt în grija medicilor în acest moment. "Avem șase copii pe secția de neonatologie. Alți zece sunt îngrijiți de medici în secția de pediatrie, iar cel mai grav este că trei dintre ei sunt abandonați în spital de anul trecut". Singurii care le poartă de grijă acestor suflete nevinovate sunt medicii și asistentele Spitalului Județean care fac în fiecare zi eforturi pentru a le face viața mai ușoară. Situația devine însă cu atât mai îngrijorătoare cu cât din rândul copiilor abandonați fac parte și copii cu handicap. Medicii vorbesc despre faptul că aceștia necesită pe lângă o atenție sporită, tratament și asistență medicală specială. 


Comentează știrea

Codo
29 octombrie 2012

Da, am vazut ce eforturi fac sa ascunda gunoiul sub pres. Copiii traiesc in conditii mizerabile si se refuza vizitele si dezvaluirea situatiei chiar daca oameni bine intentionati vor sa ii ajute. Cautati pe Facebook grupul legat de acesti copii. 3000 de oameni discuta despre asta.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Octombrie 2012
Stire din Sănătate : Nou-născuți abandonați în spital
Pagina a fost generata in 0.4742 secunde