Nou-născuții expuși la HIV au nevoie de ajutorul tău

152
Bebelușii născuți din mame seropozitive nu pot fi hrăniți altfel decât prin alăptare artificială, pentru a preveni transmiterea infecției prin laptele matern. Cu toate că legea oferă acestor copilași dreptul de a primi lapte praf, acest produs este dat doar ocazional și numai până când micuțul împlinește 12 luni. Din acest motiv, Fundația Baylor Marea Neagră face un apel către persoanele cu suflet mare să ajute 59 de copii constănțeni să primească hrana de care au nevoie pentru a crește sănătoși. În acest scop, fundația va demara, la începutul săptămânii viitoare, campania "Am nevoie de lapte", prin intermediul căreia, fiecare persoană interesată să îi ajute pe cei mici poate dona bani în conturile fundației.

"Cea mai mică donație, de 25 de lei, poate asigura hrana timp de trei zile pentru un bebeluș expus la HIV, cu 50 de lei este asigurată o săptămână de hrană și cu 200 de lei, o lună. Desigur, pe măsură ce suma donată crește, bebelușul va putea primi lapte praf o perioadă mai lungă de timp. Prin aceste donații veți ajuta familiile în nevoie și, în același timp, veți contribui la stoparea transmiterii infecției cu HIV în comunitatea în care trăiți", ne-a spus Monica Neacșu, unul dintre coordonatorii campaniei.

Mai multe informații despre campanie și despre modalitățile prin care puteți face donațiile, găsiți pe pagina de internet www.baylor-romania.ro, sau la numărul de telefon 0241/691.730.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3756 secunde