Noul ministru al Sănătății, Ritli Ladislau, a preluat mandatul: Coordonarea CNAS de către MS, pentru eficientizarea cheltuirii banului public

326

Articole recomandate

Noul ministru al Sănătății, Ritli Ladislau, a preluat, joi, mandatul de la predecesorul său, Cseke Attila, demnitarul susținând că reformele vor continua, iar coordonarea CNAS de către MS va duce la eficientizarea cheltuirii banului public.Cseke Attila a spus că măsurile de reformă, importante din punct de vedere personal, dar și al sistemului, trebuie să continue. El s-a referit la măsuri în curs de implementare, precum și la altele aflate în dezbatere publică

Fostul ministru al Sănătății a vorbit despre implementarea unui sistem de clawback, dar și despre informatizarea sistemului sanitar "care rămâne o prioritate pentru eficientizarea cheltuirii banului public".

"Reformele trebuie corelate cu o finanțare corespunzătoare", a mai spus Cseke Attila.

Noul ministru Ritli Ladislau a declarat, la rândul său, că măsurile de reformă care au fost inițiate vor continua "categoric, altfel "acest sistem se va prăbuși".

Ritli Ladislau a făcut referire la coordonarea CNAS de către MS, caracterizând-o drept o măsură care să ducă la eficientizarea cheltuirii banului public. "Sunt anumite segmente ale sistemului spitalicesc unde managementul poate fi îmbunătățit", a mai spus noul ministru al Sănătății, citat de Mediafax.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3419 secunde