Nu vă panicaţi! Alergiile la polen se tratează

183
Nu vă panicaţi! Alergiile la polen se tratează - polen2-1639163456.jpg

Articole de la același autor

Mare atenţie! Febra fânului, cauzată de polen, poate fi extrem de incomodă, motiv pentru care vă sugerăm câteva remedii naturale pentru tratarea alergiilor la polen, toate fiind susţinute de numeroase studii. În zilele noastre, mulţi oameni suferă de febra fânului atunci când respiră anumite particule, cum ar fi polenul, iar atunci când se întâmplă acest lucru, corpul lor eliberează substanţe chimice, ceea ce duce la alergii deranjante. În plus, Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) vorbeşte inclusiv despre probiotice, microorganisme vii care îmbunătăţesc microbiota intestinală şi promovează sănătatea generală atunci când sunt administrate în cantităţi adecvate.

În primul rând, descoperirile ştiinţifice au demonstrat faptul că probioticele pot fi un remediu terapeutic util pentru tratarea alergiilor la polen şi alte substanţe. Cu toate acestea, eficacitatea lor depinde de mai mulţi factori, cum ar fi tipul de bacterii şi doza administrată, precizează dozadesanatate.ro. Cercetările au demonstrat deja faptul că probioticele pot ajuta la ameliorarea simptomelor atât la copii, cât şi la adulţi.

Pe lângă faptul că le puteţi lua ca suplimente, şi unele alimente sunt bogate în probiotice. Acestea includ chefirul, varza murată şi alte alimente care sunt rezultatul unui proces natural de fermentare. De asemenea, rădăcina de lemn dulce conţine glicirizină, un ingredient activ cu proprietăţi antiinflamatoare, antivirale, antitumorale, antioxidante şi hepatoprotectoare. În plus, consumul de rădăcină de lemn dulce ar putea ameliora simptomele alergiilor la polen, inclusiv strănutul şi congestia nazală. Atenţie, însă! Acest remediu poate creşte şi tensiunea arterială.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 31 Octombrie 2014
Stire din Sănătate : Sunt probioticele sigure pentru copii?
Pagina a fost generata in 0.3539 secunde