O sticlă de vin roșu pentru donatorii de sânge

294

Articole de la același autor

Doar 1,7 la sută din populația României donează sânge, spre deosebire de Danemarca, unde procentul este de 12 la sută. În România, numărul donatorilor scade vara, în perioada concediilor, însă nevoia de sânge pentru intervențiile chirurgicale de urgență este acută. Pornind de la această idee, comunitatea OSP a demarat un proiect prin care își încurajează membrii să doneze sânge în timpul verii și nu numai. Și pentru a-i răsplăti, o cramă din Dobrogea, cu podgorii în Aliman și Rasova, oferă o sticlă de vin roșu pentru fiecare donator.

"OSP este o comunitate de peste 6.000 de oameni veseli și responsabili social, care își doresc să facă lucruri remarca-te și remarcabile. Ideea campaniei «#VinPentruSânge» ne-a venit urmând exemplul membrilor comunității care donează sânge periodic. Este o campanie pe care vrem să o desfășurăm timp de o lună, în fiecare semestru, prin care dorim să dăm un exemplu de mobilizare al societății civile", declară avocatul Alexandru Dumitrescu, fondator OSP.

Campania "#VinPentruSânge" va dura până pe 3 septembrie. Singurul lucru pe care trebuie să-l facă donatorii pentru a primi sticla de vin roșu este să anunțe în prealabil pe pagina Facebook a evenimentului "#VinPentruSânge". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5583 secunde