OFERTA unui spital din CONSTANȚA / Consultație și analize medicale la jumătate de preț, la medicul hematolog

166
OFERTA unui spital din CONSTANȚA / Consultație și analize medicale la jumătate de preț, la medicul hematolog - 2decembriemedstar-1385980496.jpg

Articole de la același autor

În perioada 1 - 20 decembrie, Spitalul MEDSTAR 2000 oferă pacienților o reducere de 50% la consultațiile acordate de medicul hematolog și la analizele medicale necesare.

Hematologia este ramura medicinii interne care se ocupă cu studiul sângelui, al organelor care îl produc (organele hematopoietice) și bolilor de sânge. Medicii specializați în hematologie se ocupă cu cercetarea patologiei și a manifestărilor clinice ale afecțiunilor sângelui, cu diagnosticul și tratamentul acestora.

De asemenea, hematologia studiază și identifică posibilele complicații atât ale bolilor sangvine cu manifestări benigne (anemii, hemofilii, trombocitopenii imune, probleme de coagulare), cât și ale hemopatiilor maligne (leucemii acute și cronice, limfoame, mieloame).

Diagnosticul hematologic impune o colaborare interdisciplinară și o strânsă legătură cu laboratorul care realizează testele necesare analizei sângelui.

MEDSTAR asigură servicii de laborator performante și cu un grad maxim de acuratețe.

Pentru mai multe informații și programări, cei interesați pot apela numerele de telefon: 0241 / 638 251; 0722 / 574 250; 0723 MEDSTAR; 0725/ 532550.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5221 secunde