Operații record pentru copiii cardiaci!

77
Operații record pentru copiii cardiaci! - 1395146928308classcardiologies4-1431690028.jpg

Articole de la același autor

În această săptămână, medicii italieni și români care colaborează în domeniul chirurgiei cardiovasculare pediatrice au ajuns la un bilanț de 100 intervenții chirurgicale pe cord.

"Am reușit ceea ce ne-am propus, adică să salvăm aici, acasă, copiii noștri care se nasc cu malformații cardiacefără a mai fi necesar transferul lor în unități sanitare din alte țări. Anul trecut am stabilit cu reprezentanții clinicii italiene că vom continua acest program și că îl vom dezvolta la nivel național. În prezent se realizează intervenții la București la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "M. S. Curie" și în alte 4 centre din Iași, Tg. Mureș, Cluj Napoca și Timișoara" a declarat astăzi Nicolae BĂNICIOIU, ministrul Sănătății.

În luna iulie 2014, ministrul Sănătății, Nicolae BĂNICIOIU a semnat extinderea Programului de cooperare între Ministerul Sănătății și Clinica San Donato, program în cadrul căruia echipe de medici italieni și români operează copii cu malformații congenitale cardiace în cadrul spitalelor din România.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 06 Aprilie 2015
Stire din Sănătate : "Și tu poți salva o viață!"
Sâmbătă, 21 Februarie 2015
Stire din Sănătate : Despre bolile cardiovasculare la femei
Pagina a fost generata in 0.7359 secunde